Handtekening logo naam

“Dit team staat als één blok achter mijn missie, visie en strategie om jou sterker uit je scheiding te laten komen en daar ben ik dankbaar voor en trots op!”

– Femke van der Meer –

Maak kennis met de vrouwen achter
het initiatief van Sterker door je Scheiding!


Wie zijn de vrouwen achter het initiatief van Sterker door je Scheiding? En, nog belangrijker, waarom zijn wij er voor jou? Alle vrouwen achter Sterker door je Scheiding hebben één en dezelfde missie: vrouwen helpen! En elke expert doet dit vanuit haar eigen expertise en ervaringen
Zij begrijpen wat jij nu doormaakt en gaan jou helpen om krachtig door je scheidingsproces heen te gaan en er sterker uit te komen. Dat doen we niet los van elkaar, maar met elkaar!

Onze expertises:

Femke van der Meer

Femke van der Meer: Lotgenoot & Mindset Motivator

Mijn naam is Femke. Ik ben moeder van een geweldige zoon. Daarnaast ben ik als Ondernemer betrokken bij verschillende initiatieven en Mindset Motivator. Tevens ben ik een lotgenoot als het gaat om het ervaren van een scheiding. In 2020/2021 ben ik namelijk zelf gescheiden. Naar aanleiding van mijn scheiding heb ik het initiatief Sterker door je Scheiding opgericht. Ik voelde namelijk sterk de behoefte om vrouwen te helpen in deze fase van hun leven. Aan de basis van mijn programma’s staat mijn missie: ik wil ervoor zorgen dat andere vrouwen in scheiding door deze tegenslag in het leven gaan groeien, dat zij hun ware potentie gaan ontdekken en benutten en dat zij daardoor – net als ik – sterker en gelukkig uit deze scheiding gaan komen. Ik deel daarom mijn ervaringen en laat mij binnen alle thema’s die aan bod komen van mijn meest kwetsbare kant zien. Ik wil dat vrouwen zich kunnen identificeren, gehoord voelen, vanuit vertrouwen hun scheiding doorlopen en een sterkere mindset krijgen.

 Hester Schaart: Liefdesverdriet Psycholoog

Toen Hester in 2014 werd verlaten door haar toenmalige partner, brak er een periode aan vol rouw, verdriet, slapeloze nachten en eindeloos gepieker. Middels therapieën leerde Hester hoe zij grip kon krijgen op haar verdriet en hoe je het rouwproces veel meer kan gaan zien als kans om jezelf beter te leren kennen. Hierdoor kon zij een nieuwe toekomst creëren die helemaal bij haar past. Esther’s gebroken hart heeft haar heel veel geleerd. Na de ‘heling van haar hart’ bleef liefdesverdriet haar fascineren. Dit leidde tot haar baan als dé liefdesverdriet-psycholoog van Nederland. Hester hoopt door haar bijdrage aan dit programma ervoor te zorgen dat vrouwen zich weer herontdekken

en weer in hun kracht komen te staan.

Hester Schaarts

 Lig je in een scheiding of relatiebreuk en voel jij je verdrietig,

onzeker, eenzaam en angstig?

Met het gratis programma ‘Van Scheidingspijn naar Sterk en Gelukkig zijn’ ga je krachtiger door je scheiding heen en kom je er sterker uit. Je gaat de kansen ontdekken die in een scheiding liggen verscholen en met meer zelfvertrouwen bouwen aan jouw nieuwe toekomst alleen. Daarnaast ga je met behulp van ons scheidingsteam persoonlijk groeien en inzien dat het (ook) met jou weer goed gaat komen!

Petra den Hollander

Petra den Hollander: vFAS-advocaat en mediator
Sinds 2001 werkt Petra als advocaat. Ze vindt het prettig om zaken in perspectief te plaatsen en met haar kennis, ervaring en aanpak van betekenis te zijn voor anderen. Haar grootste drijfveer is dat ze mensen wil helpen, versterken en verbinden. Die verbinding probeert zij te zoeken door met beide partijen aan tafel te gaan zitten, het gemeenschappelijk belang te ontdekken en constructief te werk te gaan. Dit levert volgens haar vaak veel meer op dan de strijd voeren ten koste van alles.  Met haar bijdrage aan dit programma hoopt zij dat vrouwen de praktische kant van een scheiding op een goede manier kunnen regelen met hun ex-partner, dat ze er sterker uitkomen én dat ze weer de rust en balans vinden in hun leven na de scheiding.

Marieke Lips: Kindbehartiger
Marieke is gespecialiseerd in het jeugdrecht en de ontwikkeling en hechting van kinderen. Ze heeft haar eigen praktijk KidsInbetween, waar zij kinderen en ouders in een scheiding ondersteunt. Marieke is bedenker van het functieprofiel Kindbehartiger. De Kindbehartiger staat naast het kind, biedt een luisterend oor en helpt het kind om de wensen en behoeften in kaart te brengen. De Kindbehartiger maakt een vertaalslag naar ouders van wat hun kind nodig heeft en adviseert over de ontwikkeling van kinderen en hun belangen. Scheiden heeft een flinke impact op kinderen.
Het is daarom belangrijk om te weten hoe je hier als ouder een goede houding in kan nemen.

Marieke Lips
Francisca van den Berg

Francisca van den Berg: Hormoon Gewichtsexpert
Francisca werkte voorheen jarenlang als accountant. De lange dagen, stress en slechte voeding putte haar uit. Ze was moe, voelde zich vaak niet happy en al helemaal niet met de extra kilo’s die zij meedroeg. Dit veranderde allemaal toen zij in aanraking kwam met een coach en beter voor haarzelf ging zorgen. Ze viel 20 kilo af en is zich gaan specialiseren als Hormoon Gewichtsexpert. Het is haar missie om vrouwen te informeren over de werking van hormonen en de invloed die zij zelf hebben op hun gemoedstoestand en fysieke welzijn. Zeker tijdens een scheiding is dit inzicht nog eens extra van belang. Ze hoopt vrouwen te inspireren en motiveren om goed voor zichzelf te zorgen, 
zodat zij ook lichamelijk sterk uit hun scheiding gaan komen.

Ervaar minder pijn en meer kracht en (zelf)vertrouwen
tijdens je scheiding of relatiebreuk!

“Je denkt toch zeker niet dat wij ‘gescheiden vrouwen’ de rest van ons leven in een hoekje op de bank blijven zitten?!

– Femke van der Meer –


‘Serieus, Fem… Ga je een module toevoegen over daten, terwijl jouw programma gaat over scheiden?’ Het is een vraag die ik een aantal keren gesteld heb gekregen. En alle keren zeg ik dan volmondig: “Ja, want je denkt toch zeker niet dat wij ‘gescheiden vrouwen’ de rest van ons leven in een hoekje op de bank blijven zitten! Absoluut niet! Bovendien, daten kan heel leuk zijn en bijdragen aan jouw persoonlijke groei, zowel tijdens als na je scheiding en van groeien word je sterker.” Precies! Dat sluit perfect aan op onze missie! Als je aan de slag bent gegaan met het programma, je wat verder in je scheidingsproces bent, dan zal je het gevoel hebben gehad dat je wel weer zin hebt om nieuwe mannen te ontmoeten in jouw leven. Dat is een heel normaal en ‘gezond’ gevoel om te hebben. Ik zou zeggen: geniet van dat gevoel en maak alvast kennis met onze Dating expert Maria!

Maria Soeters: Mars Venus Coach (dating expert)
Maria helpt vrouwen om een ‘high quality’ man aan te trekken. Ze heeft veel ervaring in het daten met mannen en dat daten ging niet vanzelf, ze deed maar wat! Niet wetende dat ze daardoor ook steeds dezelfde resultaten kreeg: namelijk geen vaste, succesvolle en liefdevolle relatie. Maria raakte gefascineerd omtrent daten en relaties en is daarom verschillende opleidingen gaan volgen vanuit de vraag: Wat maakt de ene persoon succesvol in daten en relaties en de ander niet? Maria kwam erachter dat deze ‘succesvolle’ mensen dingen anders deden dan zijzelf. Dankzij nieuwe inzichten is het haar gelukt om de man van haar dromen aan te trekken en nu helpt zij vrouwen tijdens het daten en bij het aantrekken en behouden van een goede partner.

Maria Soesters

Laat ons je helpen als je sterk uit je scheiding wil komen.
Meld je nu GRATIS aan voor ons hulpprogramma:

 

‘Van Scheidingspijn naar Sterk en Gelukkig zijn’

© Femke van der Meer. All rights reserved.

GRATIS HULPPROGRAMMA

'VAN SCHEIDINGSPIJN NAAR STERK EN GELUKKIG ZIJN'


Vul je naam en e-mailadres in en meld je aan voor het gratis hulpprogramma 'Van Scheidingspijn naar Sterk en Gelukkig zijn'!