Handtekening logo naam

Lig je in een scheiding of relatiebreuk en voel jij je verdrietig, onzeker, eenzaam en angstig?

Met dit GRATIS programma ga je krachtiger door je scheiding heen, waardoor je er sterker uit gaat komen. Je gaat met meer zelfvertrouwen bouwen aan jouw nieuwe toekomst. Daarnaast ga je met behulp van ons scheidingsteam persoonlijk groeien en inzien dat het (ook) met jou weer goed gaat komen!

Play Video

Ervaar minder pijn, meer kracht en (zelf)vertrouwen en ontdek hoe jij kan groeien tijdens jouw scheiding of relatiebreuk!

Als je te maken hebt met een scheiding of relatiebreuk, dan ervaar je veel heftige emoties. Veel vrouwen voelen verdriet, eenzaamheid, paniek en angsten voor de toekomst. Ze voelen zich vaak ook onzeker, omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen in het scheidingsproces. Kan je wel wat hulp gebruiken hierin? En, wil jij sterker uit je scheiding of relatiebreuk komen en bouwen aan jouw nieuwe gelukkige leven? Meld je dan nu aan voor het gratis programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’.

 

Met dit programma helpen we jou o.a. bij het onder controle krijgen van jouw emoties, word je sneller verlost van de pijn en onzekerheid, leer je jouw eigen krachten kennen, krijg je inzicht in hoe je angstige gedachten kunt ombuigen en ontdek je dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Wat ga je bereiken en ervaren met dit gratis programma

'Van Scheidingspijn naar Sterk en Gelukkig zijn':


Ik ben net als jij gescheiden. Lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe jij je nu voelt, daar heb ik ook gestaan. Ik heb veel verdriet en wanhoop ervaren. Ook heb ik boosheid, angsten en onzekerheden gevoeld. Ik dacht dat ik nooit meer gelukkig zou worden na de scheiding. Maar, die gedachte bleek helemaal niet te kloppen! Waarom ook jij weer gelukkig gaat worden, dat laat ik je inzien in dit programma. Van de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen scheiding heb ik veel geleerd. De manier waarop ik met mijn scheiding ben omgegaan heeft mij veel persoonlijke groei gebracht. Ik ben hierdoor sterker uit mijn scheiding gekomen. Dat wat ik heb geleerd en de inzichten die ik heb opgedaan wil ik graag doorgeven aan jou, ook vanuit mijn kennis op het gebied van Mindset. Ik heb hierover namelijk een visie en die visie heb ik verwerkt in dit waardevolle programma. Dit programma is in samenwerking met een team van 5 andere experts gemaakt, waaronder een Psycholoog, Advocaat & Mediator, Hormoon & Voeding expert en Kindbehartiger. Met onze expertise hebben we al heel veel vrouwen geholpen. Gun jouzelf ook die groei, kracht, zelfvertrouwen en een sterke mindset. Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat ook jij krachtiger door je scheidingsproces heen gaat, dat je je gesteund voelt én dat je sterker uit je scheiding komt.

 

Liefs,
Femke

Foto_Fem_Landingspagina2

Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn!

Door je aan te melden voor het programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’ ontvang je waardevolle informatie over de thema’s die nu relevant voor je zijn. Daarnaast krijg je handige tips en delen we ervaringen met je. Ook ontvang je nuttige video’s en bijpassende opdrachten, zodat je meteen in de praktijk kan brengen wat je hebt geleerd of aan kennis hebt opgedaan. We behandelen zowel de praktische als de emotionele kant van een scheiding. Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten community waar je ervaringen en tips kunt lezen en/of delen met lotgenoten. Alles met als doel om jou te helpen om sterker uit je scheiding te komen!

Praktisch scheiden

SCHEIDEN VANUIT EEN MISSIE

Hoe wil jij uit jouw scheiding komen? Wat is je missie? Wat heb je hiervoor nodig? We gaan aan de slag met het vullen van jouw ‘backpack’ met handige tools en waardevolle inzichten die jou gaan helpen om deze (scheidings-)berg te beklimmen. Om de berg te kunnen beklimmen heb je namelijk wat ‘tools’ nodig, want bij sommige uitdagingen is het fijn om wat hulpmiddelen uit je ‘backpack’ te kunnen halen. Aan die hulpmiddelen gaan we werken, zodat je met de juiste inhoud gaat beginnen aan de reis op weg naar jouw missie.

Rouwen

HET ROUWPROCES EN DE AANPAK HIERINHet rouwproces hoort bij een scheiding. Een scheiding zorgt er namelijk voor dat je geconfronteerd wordt met verlies. Je verliest namelijk je ex-partner en het leven dat je met je ex-partner had. Verlies staat gelijk aan rouw. Jouw scheiding activeert dus een rouwproces. We gaan aan de slag met de verschillende fasen van rouw en je krijgt inzicht in hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen. Ook krijg je tips over hoe om te gaan met rouw.

Daten

HET LOSLATEN VAN WAT WAS (EX-PARTNER)

Loslaten… Het is misschien wel de moeilijkste hobbel binnen een scheiding en daarom staan we stil bij het loslaten van je ex-partner. We gaan in op wat loslaten nou eigenlijk is en wat we eronder verstaan. Het goede nieuws is dat loslaten een vaardigheid is die je kan leren. Door deze vaardigheid toe te gaan passen zal je uiteindelijk een bevrijdend gevoel gaan ervaren en opluchting. Je krijgt concrete tips en opdrachten om een start te maken met het loslaten.

Voeding en hormonen

HET KRACHTIGER MAKEN VAN JOUW MINDSET

We gaan het hebben over jouw manier van denken. Want, wat je denkt is van invloed op hoe jij je voelt en hoe jij je voelt is van invloed op de acties die je uitvoert. Dit tezamen is van invloed op de invulling van jouw leven en hoe jij met omstandigheden omgaat.  Je krijgt daarom belangrijke inzichten over wat de impact is van jouw mindset op jouw manier van denken en dus op jouw leven. Want, als je je daarvan bewust wordt, dan kan je dit veranderen en je mindset positiever gaan maken. Hierdoor word je meer weerbaar, ga je mentaal sterker door je scheiding heen en kom je er sterker uit. Je leert ook om beter om te gaan met uitdagingen.

Kinderen

PRAKTISCH SCHEIDEN EN DE KINDEREN

Hoe pak je de praktische kant van een scheiding aan? Ik weet nog goed dat toen ik ging scheiden, dat ik niet alleen emotioneel flink van slag was. Ik werd ook heel onrustig van het toen nog onbekende praktische scheidingsproces. Het is een proces van veel uitzoekwerk, waarbij je ook nog eens rekening moet houden met de (nog onbekende) regels en wetten. Vandaag gaan we de eventuele chaos in je hoofd structureren en je op weg helpen met de praktische kant van een scheiding. Ook staan we stil bij de kinderen. Want, welke hulp kan je zelf inschakelen, hoe help je een kind de scheiding door en daarna en hoe communiceer je met het kind?

Mindset

ANGSTEN WEG EN DE FOCUS OP JOUW GROEI

Wanneer je voor een grote verandering in je leven staat, dan zal verlangen het moeten winnen van angst. Door deze onzekerheden kunnen veel gedachten, die gebaseerd zijn op angst, ontstaan. Om die angstige gedachten een beetje te beperken is het belangrijk om je te focussen op wat je wil. Ook staan we stil bij de stress die je ervaart tijdens een scheiding. Want, wat zijn de gevolgen van die stress en wat je kunt doen om dit te beperken, zowel mentaal als lichamelijk? Daarnaast staan we stil bij jouw verdere scheidingsreis en nemen we je mee in de mogelijke keuzes die je hebt om te blijven groeien.

Het team van Sterker door je Scheiding

Alle vrouwen achter het initiatief van Sterker door je Scheiding hebben één en dezelfde missie: vrouwen helpen! Elke expert doet dit vanuit haar eigen expertise en ervaringen. Het team is zorgvuldig samengesteld. Ze begrijpen wat een vrouw in scheiding doormaakt en weten hoe zij vrouwen kunnen helpen om krachtig door een scheidingsproces heen te gaan en er sterker uit te komen. Dat doen ze niet los van elkaar, maar met elkaar! Maak kennis met alle vrouwen achter dit initiatief en kom erachter waarom zij de handen ineen hebben geslagen.

F61F9FE5-6042-4F16-8BFC-B5F471CAE31A

“Een scheiding of relatiebreuk is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. En ik weet hoe het voelt. Al die emoties en praktische zaken die op je afkomen, je weet er vaak geen raad mee. Liefdespijn voelt soms heel eenzaam. Je vertrouwen in een gelukkige toekomst valt weg en je bent ten einde raad. Maar, als ik nu terugkijk, dan heerst niet de pijn. Ik voel nu dankbaarheid, want de manier waarop ik met mijn scheiding ben omgegaan heeft mij veel positieve dingen gebracht. Zo ben ik meer zelfverzekerd, benut ik meer mijn ware potentie en ben ik gelukkiger dan voor mijn scheiding, omdat ik persoonlijk enorm gegroeid ben. Mijn missie is dat jij minstens net zo sterk uit je scheiding gaat komen als ik en dat ik het je tijdens je scheiding wat makkelijker kan maken. Wil jij groeien en sterker uit je scheiding komen? Meld je dan aan, zodat ik je kan helpen. Ik wens je sowieso alle kracht en liefde toe en vertrouw erop dat ook jij weer gelukkig kan worden.”

Liefs, Femke

Website-4

Start jouw groei vandaag nog en meld je nu aan voor dit programma!

Hoe dit programma werkt? Heel simpel! Meld je hieronder aan en je kan vanaf 9 september direct aan de slag. Je ontvangt van ons een mail waarin we je verwijzen naar het programma. Je bepaalt daarna zelf waar en wanneer je ermee aan de slag gaat! 

© Femke van der Meer. All rights reserved.

GRATIS HULPPROGRAMMA

'VAN SCHEIDINGSPIJN NAAR STERK EN GELUKKIG ZIJN'


Vul je naam en e-mailadres in en meld je aan voor het gratis hulpprogramma 'Van Scheidingspijn naar Sterk en Gelukkig zijn'!