Handtekening logo naam

Lig je in een scheiding of relatiebreuk en voel jij je verdrietig, onzeker, eenzaam en angstig?

Met dit gratis programma ga je krachtiger door je scheiding heen, waardoor je er sterker uit gaat komen. Je gaat met meer zelfvertrouwen bouwen aan jouw nieuwe toekomst. Daarnaast ga je met behulp van ons scheidingsteam persoonlijk groeien en inzien dat het (ook) met jou weer goed gaat komen!

Play Video

Ervaar minder pijn en meer kracht en (zelf)vertrouwen tijdens je scheiding of relatiebreuk?

Als je te maken hebt met een scheiding of relatiebreuk, dan ervaar je veel heftige emoties. Veel vrouwen voelen verdriet, eenzaamheid, paniek en angsten voor de toekomst. Ze voelen zich vaak ook onzeker, omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen in het scheidingsproces. Kan je wel wat hulp gebruiken hierin? En, wil jij sterker uit je scheiding of relatiebreuk komen en bouwen aan jouw nieuwe gelukkige leven? Meld je dan nu aan voor het 6-daagse programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’.


Nu (tijdelijk!) helemaal gratis! Met dit programma helpen we jou o.a. bij het onder controle krijgen van jouw emoties, word je sneller verlost van de pijn en onzekerheid, leer je jouw eigen krachten kennen, krijg je inzicht in hoe je angstige gedachten kunt ombuigen en ontdek je dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Wat ga je bereiken en ervaren met dit 6-daagse GRATIS programma

'Van Scheidingspijn naar Sterk en Gelukkig zijn':


Ik ben net als jij gescheiden. Lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe jij je nu voelt, daar heb ik ook gestaan. Ik heb veel verdriet en wanhoop ervaren. Ook heb ik boosheid, angsten en onzekerheden gevoeld. Ik dacht dat ik nooit meer gelukkig zou worden na de scheiding. Maar, die gedachte bleek helemaal niet te kloppen! Waarom ook jij weer gelukkig gaat worden, dat laat ik je inzien in dit programma. Van de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen scheiding heb ik veel geleerd. De manier waarop ik met mijn scheiding ben omgegaan heeft mij veel persoonlijke groei gebracht. Ik ben hierdoor sterker uit mijn scheiding gekomen. Dat wat ik heb geleerd en de inzichten die ik heb opgedaan wil ik graag doorgeven aan jou, ook vanuit mijn kennis op het gebied van Mindset. Ik heb hierover namelijk een visie en die visie heb ik verwerkt in dit waardevolle Programma. Dit programma is in samenwerking met een team van 5 andere experts zoals een Psycholoog, Advocaat & Mediator, Hormoon & Voeding expert en Kindbehartiger tot stand gekomen. Met onze expertise hebben we al heel veel vrouwen geholpen. Gun jouzelf ook die groei, kracht, zelfvertrouwen en een sterke mindset. Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat ook jij krachtiger door je scheidingsproces heen gaat, dat je je gesteund voelt én dat je sterker uit je scheiding komt.

 

Liefs,
Femke

Foto_Fem_Landingspagina2

Wat kan je verwachten van dit programma?

Het programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’ bestaat uit 6 dagen. Elke dag ontvang je waardevolle informatie over de thema’s die nu relevant voor je zijn. Daarnaast krijg je handige tips en delen we ervaringen met je. Ook ontvang je nuttige video’s en bijpassende opdrachten, zodat je meteen in de praktijk kan brengen wat je hebt geleerd of aan kennis hebt opgedaan. We behandelen zowel de praktische als de emotionele kant van een scheiding. Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten community waar je ervaringen en tips kunt lezen en/of delen met lotgenoten. Alles met als doel om jou te helpen om sterker uit je scheiding te komen!

Wat kan je verwachten van dit programma_1
Wat kan je verwachten van dit programma_2
Wat kan je verwachten van dit programma_3

Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn!

Het programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’ bestaat uit 6 dagen. Elke dag ontvang je waardevolle informatie over de thema’s die nu relevant voor je zijn. Daarnaast krijg je handige tips en delen we ervaringen met je. Ook ontvang je nuttige video’s en bijpassende opdrachten, zodat je meteen in de praktijk kan brengen wat je hebt geleerd of aan kennis hebt opgedaan. We behandelen zowel de praktische als de emotionele kant van een scheiding. Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten community waar je ervaringen en tips kunt lezen en/of delen met lotgenoten. Alles met als doel om jou te helpen om sterker uit je scheiding te komen!

Rouwen

DAG 1: JOUW BACKPACK VULLEN

Dag 1 staat in het teken van het vullen van jouw ‘backpack’ met handige tools en waardevolle inzichten die jou gaan helpen om deze (scheidings-)berg te beklimmen. Om de berg te kunnen beklimmen heb je namelijk wat ‘tools’ nodig, want bij sommige uitdagingen is het fijn om wat hulpmiddelen uit je ‘backpack’ te kunnen halen. Aan die hulpmiddelen gaan we vandaag werken, zodat je met de juiste inhoud gaat beginnen aan de reis.

Praktisch scheiden

DAG 2: ROUWEN

 

Vandaag gaan we o.a. in op het rouwproces dat hoort bij een scheiding. Een scheiding zorgt er namelijk voor dat je geconfronteerd wordt met verlies. Je verliest namelijk je ex-partner en het leven dat je met je ex-partner had. Verlies staat gelijk aan rouw. Jouw scheiding activeert dus een rouwproces. Op dag 2 gaan we aan de slag met de verschillende fasen van rouw en krijg je inzicht in hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen. Ook krijg je tips over hoe om te gaan met rouw.

Voeding en hormonen

DAG 3: LOSLATEN

 

Loslaten… Het is misschien wel de moeilijkste hobbel binnen een scheiding en daarom staat dag 3 in het teken van het loslaten van je ex-partner. We gaan in op wat loslaten nou eigenlijk is en wat we eronder verstaan. Het goede nieuws is dat loslaten een vaardigheid is dat je kan leren. Door deze vaardigheid toe te gaan passen zal je uiteindelijk een bevrijdend gevoel gaan ervaren en opluchting. Je krijgt concrete tips en opdrachten om een start te maken met het loslaten.

Kinderen

DAG 4: MINDSET

 

Vandaag ga ik je inzichten geven over wat de impact van jouw mindset is op jouw manier van denken en dus op jouw leven. Want, als je je daarvan bewust wordt, dan kan je dit veranderen en je mindset positiever gaan maken. Hierdoor word je meer weerbaar, ga je mentaal sterker door je scheiding heen en kom je er sterker uit. Je leert ook om beter om te gaan met uitdagingen. Dit thema heeft een hele positieve invloed gehad op hoe sterk ik uit mijn scheiding ben gekomen en dat gun ik jou ook.

Mindset

DAG 5: PRAKTISCH SCHEIDEN

Dag 5 staat in het teken van de praktische kant van een scheiding. Ik weet nog goed dat toen ik ging scheiden, dat ik niet alleen emotioneel flink van slag was. Ik werd ook heel onrustig van het toen nog onbekende praktische scheidingsproces. Het is een proces van veel uitzoekwerk, waarbij je ook nog eens rekening moet houden met de (nog onbekende) regels en wetten. Vandaag gaan we de eventuele chaos in je hoofd structureren en je op weg helpen met de praktische kant van een scheiding.

Daten

DAG 6: JOUW SCHEIDINGSREIS

Op de laatste dag van dit programma staan we stil bij jouw verdere scheidingsreis. Jouw groei zal deels afhangen van jouw persoonlijke situatie, hoe daadkrachtig je bent en de keuzes die je vanaf nu gaat maken. Ook daar kan ik je, samen met een team van experts, bij helpen. Op de fundering die je in de afgelopen 6 dagen heb opgebouwd kan je verder bouwen. Ik geef je op dag 6 inzicht in wat daarvoor nodig is en hoe je dit kan gaan doen.

Foto bij quote

“Een scheiding of relatiebreuk is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. En ik weet hoe het voelt. Al die emoties en praktische zaken die op je afkomen, je weet er vaak geen raad mee. Liefdespijn voelt soms heel eenzaam. Je vertrouwen in een gelukkige toekomst valt weg en je bent ten einde raad. Maar, als ik nu terugkijk, dan heerst niet de pijn. Ik voel nu dankbaarheid, want de manier waarop ik met mijn scheiding ben omgegaan heeft mij veel positieve dingen gebracht. Zo ben ik meer zelfverzekerd, benut ik meer mijn ware potentie en ben ik gelukkiger dan voor mijn scheiding, omdat ik persoonlijk enorm gegroeid ben. Mijn missie is dat jij minstens net zo sterk uit je scheiding gaat komen als ik en dat ik het je tijdens je scheiding wat makkelijker kan maken. Wil jij groeien en sterker uit je scheiding komen? Meld je dan aan, zodat ik je kan helpen. Ik wens je sowieso alle kracht en liefde toe en vertrouw erop dat ook jij weer gelukkig kan worden.”

Liefs, Femke

Website-4

Meld je nu aan voor dit (tijdelijk) GRATIS 6-daagse programma!

Hoe dit programma werkt? Heel simpel! Meld je hieronder aan en je kan direct aan de slag. In de komende 6 dagen ontvang je dan elke dag een e-mail van mij waarin ik je verwijs naar een video met uitleg en een document met informatie en opdrachten. Je bepaalt zelf waar en wanneer je ermee aan de slag gaat! 

© Femke van der Meer. All rights reserved.