Handtekening logo naam

'Van Scheidingspijn naar
Sterk en Gelukkig zijn'

Dag 6: Jouw scheidingsreis

Welkom bij dag 6 van het gratis programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’. Vandaag staat in het teken van jouw verdere scheidingsreis. Jouw verdere scheidingsreis en groei zal deels afhangen van jouw persoonlijke situatie, hoe daadkrachtig je bent en de keuzes die je vanaf nu gaat maken. Ik snap dat die reis nog steeds spannend voor je is, emotioneel, onzeker en misschien ook wel een beetje eng. En daarom wil ik je verder helpen en naast je blijven staan gedurende jouw klim tijdens jouw scheiding. Bekijk nu eerst de video hieronder die hoort bij dag 6 van dit programma ‘Dag 6: Jouw scheidingsreis’.

 

De actiepunten voor vandaag in 1 overzicht:

Play Video

Ik hoop ontzettend dat je in de afgelopen dagen al wat eerste stappen hebt kunnen zetten in jouw scheidings- en rouwproces. Ik gun het je dat je vanaf nu nog verder zult groeien vanaf het punt waar je nu bent, zodat je straks uiteindelijk jouw missie behaalt waarbij jij als sterke vrouw op de top van die (scheidings-)berg staat en jij jouw mooie nieuwe leven kan gaan omarmen.

 

Ik snap dat de verdere scheidingsreis en alles wat daarbij komt kijken nog steeds spannend voor je is, emotioneel, onzeker en misschien ook wel een beetje eng. En daarom wil ik je verder helpen en naast je blijven staan gedurende jouw klim tijdens jouw scheiding. Hoe ik jou, samen met een team van experts, kan gaan helpen tijdens jouw scheiding om jouw missie te halen vertel ik je graag in het E-Book ‘Jouw scheidingsreis’ die je hieronder kunt downloaden.

Klik ook hier voor meer informatie!

Download nu het E-book 'Jouw scheidingsreis' en ontdek hoe je verder kan met jouw reis!

17

Lieve lotgenoot,


Ik hoop dat jij, net als ik, een ambassadeur wordt, een voorbeeld, voor vrouwen die vandaag de dag of in de toekomst besluiten of te horen krijgen dat ze gaan scheiden of uit elkaar gaan. Laten we er met elkaar voor zorgen dat die vrouwen op basis van onze ervaringen en aanpak worden gemotiveerd en geïnspireerd en dat ook zij het vertrouwen krijgen dat het ook met hen weer goed gaat komen. Want, dat zou onze missie, en de reis die jij nu gaat afleggen en ik die ik al heb afgelegd nog meer waarde geven. Ik wens je veel succes met je verdere reis en hoop je terug te zien in het programma ‘Sterker door je Scheiding’ zodat ik naast je kan blijven staan en we voor een blijvende verandering kunnen zorgen!

You can do this!


Liefs,
Femke

Maak kennis met
Francisca van den Berg

Francisca werkte jarenlang als accountant. De lange dagen, stress en slechte voeding putte haar uit. Ze was moe en voelde zich vaak niet happy. Dit veranderde allemaal toen zij in aanraking kwam met een coach en beter voor haarzelf ging zorgen. Ze viel 20 kilo af en is zich gaan specialiseren als Hormoon Gewichtsexpert. Francisca is een van onze teamleden achter Sterker door je Scheiding. Middels de uitgebreide module over ‘Voeding en Hormonen’, die je vindt in het programma Sterker door je Scheiding, hoopt Francisca jou te informeren over de werking van hormonen en de positieve invloed die wij hierop kunnen hebben. Zeker tijdens een scheiding is dit inzicht extra van belang, want juist dan wil je je goed en sterk voelen.

Francisca van den Berg
Background SDS_Pagina 6

© Femke van der Meer. All rights reserved.