Handtekening logo naam

'Van Scheidingspijn naar
Sterk en Gelukkig zijn'

Dag 4: Mindset

Welkom bij dag 4 van het gratis programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’. Vandaag staat in het teken van jouw Mindset. Je krijgt onder andere inzicht in de invloed van jouw mindset op jouw scheiding. Ook vertel ik je hoe je angstige gedachten over jouw situatie kunt ombuigen naar positieve gedachten, waardoor je de juiste stappen zal gaan zetten om sterker uit je scheiding te komen. Bekijk nu eerst de video hieronder die hoort bij dag 4 van dit programma ‘Dag 4: Mindset’.

De actiepunten voor vandaag in 1 overzicht:

Play Video

Vandaag ga ik je wat inzichten geven over de impact van jouw mindset op jouw manier van denken en op jouw leven. Want, als je je daarvan bewust wordt, dan kan je jouw mindset gaan veranderen. Je kan deze namelijk positiever gaan maken, waardoor je meer weerbaar wordt en mentaal sterker door je scheiding gaat. Je zal hierdoor uiteindelijk ook met een veel sterkere mindset door het leven gaan.


Bekijk eerst de video hierboven waarin ik je uitleg geef over wat we vandaag gaan doen en waarom we dat gaan doen. Download daarna hieronder het E-book ‘Mindset’ om aan de slag te gaan met de informatie en bijbehorende opdrachten.

Download nu het E-book 'Mindset' en ontdek hoe je jouw mindset positief kan veranderen!

15

Tijdens mijn scheiding heeft het thema mindset mij erg geholpen om krachtig door mijn scheiding heen te gaan en er sterker uit te komen. Ik realiseerde mij dat als ik sterker uit mijn scheiding wilde komen (mijn missie) dat mijn overtuigingen hierop moesten aansluiten. Voorbeeld: ik wilde zelfverzekerd uit mijn scheiding komen. Alleen, een aantal overtuigingen over mijzelf veroorzaakte dat ik mij niet zelfverzekerd voelde, maar juist onzeker. Ik moest dus werken aan deze overtuigingen, oftewel aan mijn conditionering. En dus heb ik deze overtuigingen omgebogen naar overtuigingen die mij zelfverzekerd maken. Als jouw manier van denken niet aansluit op jouw missie en dus het doel dat je wil gaan bereiken, dan zal je dat doel dus nooit gaan behalen. Sta dus vandaag stil bij jouw mindset en conditionering. Het is namelijk van grote impact op jouw scheidingsreis.

Liefs,

Femke

Maak kennis met

Marieke Lips

Marieke is Kindbehartiger en gespecialiseerd in het jeugdrecht en de ontwikkeling en hechting van kinderen. Ze heeft haar eigen praktijk KidsInbetween, waar zij kinderen en ouders in een scheiding ondersteunt. De Kindbehartiger staat naast het kind, biedt een luisterend oor en helpt het kind om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Marieke is een van onze teamleden achter Sterker door je Scheiding. Middels de uitgebreide module over ‘Kinderen’, die je vindt in het programma Sterker door je Scheiding, hoopt Marieke je de handvatten te geven waarmee je de impact van een scheiding op een kind zo klein mogelijk kan houden.

Marieke Lips


Heb je jezelf al voorgesteld in onze Sterker door je Scheiding Community?

© Femke van der Meer. All rights reserved.