Handtekening logo naam

'Van Scheidingspijn naar
Sterk en Gelukkig zijn'

Dag 3: Loslaten

Welkom bij dag 3 van het gratis programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’. Vandaag staat in het teken van het loslaten van je ex-partner. Het is belangrijk om hiermee aan de slag gaan. Op die manier ontstaat er namelijk ruimte om je te focussen op jouw proces en ontwikkeling, waardoor je beter in staat bent om de juiste keuzes te gaan maken tijdens en na je scheiding. Bekijk nu eerst de video hieronder die hoort bij dag 3 van dit programma ‘Dag 3: Loslaten’. 

De actiepunten voor vandaag in 1 overzicht:

Play Video

Vandaag staat in het teken van het loslaten van je ex-partner. Het is misschien wel de meest moeilijke hobbel die je tegenkomt tijdens het beklimmen van de (scheidings-)berg. Veel mensen vinden het eng om te moeten loslaten. Dit komt vaak doordat ze niet weten wat ervoor in de plaats komt en hoe ze dit moeten doen. Het is begrijpelijk dat je loslaten mogelijk eng vindt, maar onthoudt dat het loslaten van jouw huidige patronen niet de oorzaak is van de pijn die je ervaart als het gaat om loslaten. Juist het vasthouden aan je oude patronen veroorzaakt die pijn.

Door je gedrag en patronen te veranderen zal je progressie maken en dat zal voor verlichting gaan zorgen. En daarom gaan we daar vandaag de eerste stappen in zetten. Ook gaan we in op de impact van de stress die je ervaart en hoe je hiermee om kan gaan. Daarnaast staan we stil bij de impact van jouw voeding en hormonen op het stressniveau.

Nadat je de video hierboven hebt bekeken waarin ik je uitleg geef over wat we vandaag gaan doen en waarom we dat gaan doen, verwijs ik je graag naar het E-Book ‘Loslaten’ die je hieronder kunt downloaden.

Download nu het E-book 'Loslaten' en ontdek hoe je jouw ex-partner leert loslaten!

14

Wat is loslaten eigenlijk? Hoe pak je dit aan? Welke tips kan je toepassen bij het loslaten van jouw ex-partner? Hoe ga je om met de stress die hierbij komt kijken? En, wat is de impact van voeding en slaap op jouw stressniveau en wat kan je daaraan doen? Je leest het allemaal in het E-Book ‘Loslaten’.

Het is begrijpelijk dat je loslaten mogelijk eng vindt.

Maar, onthoudt dat het loslaten van jouw huidige patronen niet de oorzaak is van de pijn die je ervaart als het gaat om loslaten. Juist het vasthouden aan je oude patronen veroorzaakt die pijn.

Liefs,

Femke


Wie zijn wij en waar kunnen wij jou bij helpen?

Jouw scheidingsreis hoef je gelukkig niet alleen te doorlopen. Binnen de programma’s van Sterker door je Scheiding staat namelijk een team van professionals voor je klaar. Zij zullen binnen hun eigen vakgebied de nodige kennis, inzichten en tips met je delen gedurende jouw scheiding.

Een aantal experts kom je al tegen in dit gratis programma. In het programma ‘Sterker door je Scheiding’ vind je vanuit elke expertise een uitgebreide module die samen met Femke tot stand is gekomen.

Maak nu kennis met het team van Sterker door je Scheiding!

De vrouwen achter Sterker door je Scheiding

© Femke van der Meer. All rights reserved.