Handtekening logo naam

‘Van Scheidingspijn naar
Sterk en Gelukkig zijn’

Dag 2: Rouwen

Welkom bij dag 2 van het gratis programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’.

Vandaag krijg je inzicht in hoe liefdesverdriet werkt en wat je kunt doen om zo goed en efficiënt mogelijk door het rouwproces van liefdesverdriet heen te gaan. Bekijk nu eerst de video hieronder die hoort bij dag 2 van dit programma ‘Dag 2: Rouwen’. 

De actiepunten voor vandaag in 1 overzicht:

Play Video

Op dag 2 gaan we in op het rouwproces dat hoort bij een scheiding. Een scheiding zorgt er namelijk voor dat je geconfronteerd wordt met verlies. Je verliest namelijk je ex-partner en het leven dat je met je ex-partner had. Verlies staat gelijk aan rouw. Jouw scheiding activeert dus een rouwproces.

Daarnaast geef ik je een inzicht in mijn scheiding en deel ik een video met je waarin je een compilatie van momenten gaat zien uit mijn rouwproces die ik van mijzelf heb gefilmd tijdens mijn scheiding. Je gaat letterlijk op beeld het verschil zien in hoe ik was tijdens mijn scheiding en hoe ik nu ben na mijn scheiding. Een wereld van verschil kan ik je vertellen!

Nadat je de video hierboven hebt bekeken waarin ik je uitleg geef over wat we vandaag gaan doen en waarom we dat gaan doen, verwijs ik je graag naar het E-Book ‘Rouwen’ die je hieronder kunt downloaden.

Download nu het E-book ‘Rouwen’ en ontdek hoe je hiermee om kunt gaan!

Foto_website_Dag2

Welke rouwfasen heb je? Hoe kan je negatieve gedachten ombuigen? Hoe wil jij straks uit jouw scheiding komen, wat is jouw missie? Hoe ga je om met liefdesverdriet? Het is een selectie van de vraagstukken die vandaag aan bod gaan komen en je leest het allemaal in het E-Book ‘Rouwen’. Ik wens je veel succes met dag 2 van dit programma. Onthoud dat rouwen niet leuk is om te doen, maar dat het wel heel functioneel is en noodzakelijk om sterk en gelukkig uit jouw scheiding te komen. Je kan het!

 

Liefs,
Femke


Heb je jezelf al voorgesteld in onze Sterker door je Scheiding Community?

 

Als je in een scheiding of relatiebreuk zit, dan kan je de behoefte hebben om in contact te komen met lotgenoten. Het kan heel fijn zijn om jouw gevoelens te delen met vrouwen die in hetzelfde vaarwater zitten of hebben gezeten zoals jij. Omdat je je hebt aangemeld voor dit gratis programma kan je gebruik maken van onze gratis Facebook community! Je vindt de link naar de Facebook-pagina hieronder. Ook vind je hier alle verwijzingen naar onze andere socials voor als je meer tips wil ontvangen en geïnspireerd en connected wil blijven.

Maak kennis met
Hester Schaarts

Toen Hester in 2014 werd verlaten door haar toenmalige partner, brak er een periode aan vol rouw, verdriet, slapeloze nachten en eindeloos gepieker. Middels therapieën leerde Hester hoe zij grip kon krijgen op haar verdriet en hoe je het rouwproces veel meer kan gaan zien als kans om jezelf beter te leren kennen. Deze ervaring leidde tot haar baan als dé liefdesverdriet-psycholoog van Nederland. Hester is een van onze teamleden achter Sterker door je Scheiding. Middels de uitgebreide module over Rouwen, die je vindt in het programma Sterker door je Scheiding, hoopt Hester ervoor te zorgen dat vrouwen zich weer herontdekken en weer in hun kracht komen te staan.

Hester Schaarts

© Femke van der Meer. All rights reserved.