Handtekening logo naam
Play Video

Welkom en fijn dat je de eerste stap hebt gezet!

Welkom bij het gratis programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’. Goed en dapper van je dat je deze stap hebt gezet! Vandaag start jouw eerste dag van dit gratis hulpprogramma. Bekijk alvast de welkomstvideo hiernaast en volg daarna even de volgende 5 stappen die hieronder staan om goed van start te gaan met het programma. Succes!

Stap 1: Download alvast het introductie E-Book om een goede start te maken

Wat kan je verwachten van dit programma? Welke thema’s komen aan bod? Wie ben ik? Wat is mijn missie voor jou? Waarom ben ik dit initiatief gestart? Hoe werkt dit programma precies? Je leest het allemaal in het introductie E-Book en die kan je alvast downloaden!

Ontwerp zonder titel

Stap 2: Laat mij weten wat jou bezighoudt

Bij Sterker door je Scheiding willen we er met onze programma’s voor zorgen dat je de handvatten krijgt aangereikt die nodig zijn om sterker uit je scheiding te komen. We vinden het daarom fijn om inzicht te krijgen in wat je nodig hebt en wat je bezighoudt. Laat ons weten wat er in je omgaat, zodat we deze input mee kunnen nemen tijdens het schrijven van nieuwe content en we onze informatie nog beter kunnen aanpassen naar jouw behoeften. Stuur een mail naar: info@sterkerdoorjescheiding.nl 


Stap 3: Sterker door je Scheiding Community (gratis)


Als je in een scheiding of relatiebreuk zit, dan kan je de behoefte hebben om in contact te komen met lotgenoten. Het kan heel fijn zijn om jouw gevoelens te delen met vrouwen die in hetzelfde vaarwater zitten of hebben gezeten. Omdat je je hebt aangemeld voor dit gratis programma, kan je gebruik maken van onze communityIn deze community staat lief, respectvol en behulpzaam zijn voor elkaar centraal. Niemand kan zien dat je in deze groep zit, behalve de gelijkstemde vrouwen in de groep. In de groep is o.a. ruimte om:


Stap 4: Volg ons op social media

Wil je dagelijks geïnspireerd blijven met tips en inzichten rondom een scheiding en het thema mindset? Dat kan! Volg dan het account van Sterker door je Scheiding en van Femke op Instagram!

Je vindt deze accounts via de links hieronder

Stap 5: Aan de slag met dag 1!

Heb je alle stappen doorlopen en het Introductie E-book gelezen? Ga dan aan de slag met dag 1 van het gratis programma ‘Van scheidingspijn naar sterk en gelukkig zijn’. Dag 1 van dit programma staat in het teken van het vullen van jouw ‘backpack’ die nodig is om jouw scheidingsreis krachtig te bewandelen! Check je (spam) mailbox, want je krijgt hierover een aparte mail van mij met uitleg.

Website-3
Bedankpagina SDS

Kom op! Laten we dit samen aanvliegen!

Ik wens je alvast heel veel succes en ik kijk ernaar uit om je terug te zien in het programma, in onze besloten community en op onze andere socials.

Zet hem op! Jij kunt dit!

Liefs,

Femke

© Femke van der Meer. All rights reserved.