Handtekening logo naam

Lig je in een scheiding of relatiebreuk en voel jij je verdrietig, onzeker, eenzaam en angstig?

Met dit programma ga je krachtiger door je scheiding heen, waardoor je er sterker uit gaat komen. Je gaat met meer zelfvertrouwen bouwen aan jouw nieuwe toekomst. Daarnaast ga je met behulp van ons scheidingsteam persoonlijk groeien en inzien dat het (ook) met jou weer goed gaat komen. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, want wij gaan je helpen!

Play Video

Ervaar minder pijn, meer kracht en (zelf)vertrouwen en ontdek hoe jij kan groeien tijdens jouw scheiding of relatiebreuk!

Als je te maken hebt met een scheiding of relatiebreuk, dan ervaar je veel heftige emoties. Veel vrouwen voelen verdriet, eenzaamheid, paniek en angsten voor de toekomst. Ze voelen zich vaak ook onzeker, wat heel logisch is, omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen in het scheidingsproces. Kan je wel wat hulp gebruiken in de emotionele en praktische kant van een scheiding? En, wil jij sterker uit je scheiding of relatiebreuk komen en gericht bouwen aan jouw nieuwe gelukkige leven? Dat is het ‘Sterker door je Scheiding’ programma wat voor jou!

Met dit programma helpen we jou o.a. bij het onder controle krijgen van jouw emoties, word je sneller verlost van de pijn en onzekerheid, leer je jouw eigen krachten en manier van denken kennen, krijg je inzicht in hoe je angstige gedachten kunt ombuigen en ontdek je wie je echt bent en wil zijn. We geven je kennis, tips, inzichten en delen ervaringen die jou gaan helpen en jou sterker uit je scheiding gaan laten. Dit doen we niet los van elkaar, maar met elkaar. Hierdoor bespaar je tijd én geld en ga je ook nog eens groeien als mens. Ons dreamteam en programma staat voor je klaar!

Background SDS quote

"Van je huidige partner scheiden doe je maar 1 keer. Laten we dit dan ook meteen goed aanvliegen, zodat je gericht kan toewerken naar jouw nieuwe gelukkige leven. Iedereen verdient het om weer gelukkig te zijn." Femke van der Meer

Wat ga je bereiken en ervaren met het programma

'Sterker door je Scheiding':

 

Ik ben net als jij gescheiden. Lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe jij je nu voelt, daar heb ik ook gestaan. Ik heb veel verdriet en wanhoop ervaren. Ook heb ik boosheid, angsten en onzekerheden gevoeld. Ik dacht dat ik nooit meer gelukkig zou worden na de scheiding. Maar, die gedachte bleek helemaal niet te kloppen! Waarom ook jij weer gelukkig gaat worden, dat laat ik je inzien in dit programma. Van de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen scheiding heb ik veel geleerd. De manier waarop ik met mijn scheiding ben omgegaan heeft mij veel persoonlijke groei gebracht. Ik ben hierdoor sterker uit mijn scheiding gekomen. Dat wat ik heb geleerd en de inzichten die ik heb opgedaan wil ik graag doorgeven aan jou, zodat het je tijd en geld bespaard én je de groeikansen gaat benutten. Ik heb hierover namelijk een visie en die visie heb ik verwerkt in dit waardevolle Programma. Dit programma is uitgebreid en uniek en in samenwerking met een team van 5 andere experts zoals een Psycholoog, Advocaat & Mediator, Hormoon & Voeding expert, Kindbehartiger en Dating-expert tot stand gekomen. Met onze expertise hebben we al heel veel vrouwen geholpen. Gun jouzelf ook die groei, kracht, zelfvertrouwen en een sterke mindset. Dit is jouw moment! Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat ook jij krachtiger door je scheidingsproces heen gaat, dat je je gesteund voelt én dat je sterker uit je scheiding komt.

 

Liefs,
Femke

Foto_Fem_Landingspagina2

Wat kan je verwachten van dit programma?

Van je huidige partner scheiden doe je maar 1 keer. Laten we dit dan meteen goed aanvliegen, zodat je ook goed los komt van je ex-partner en het leven dat je samen had. Het programma ‘Sterker door je Scheiding’ bestaat uit 6 uitgebreide modules en 3 extra modules. Elke module bestaat uit theorie, opdrachten, tips en ervaringen. Ook vind je uitgebreide videoseries van de experts in de modules. Het programma begeleid jou door jouw scheiding heen, zowel praktisch als emotioneel. Het biedt houvast en voorziet je van waardevolle informatie over de thema’s die nu en na je scheiding relevant voor je zijn. Daarnaast ligt de focus op jouw persoonlijke groei. In een scheiding liggen namelijk groeikansen verborgen. We maken jou bewust van die groeikansen en helpen je om die groei door te maken, zodat je sterker uit je scheiding gaat komen en weer gelukkig gaat worden.

MODULE 1: Liefdesverdriet & Rouwen

Een scheiding zorgt ervoor dat je geconfronteerd wordt met verlies. Verlies staat gelijk aan rouw. Jouw scheiding activeert dus een rouwproces. Het is van groot belang dat je dit rouwproces ook daadwerkelijk gaat doorlopen. Rouwen is hard werken en met vallen en opstaan. Een rouwproces is in de basis niet leuk, maar het is wel heel functioneel. Rouwen is namelijk nodig om je scheiding te verwerken en dat is nodig om sterker uit je scheiding te komen. Rouw je niet, dan belemmer je daarmee jouw verwerking, groei, ontwikkeling en uiteindelijk ook je geluk. In deze module krijg je alle inzichten en tools die je nodig hebt om goed te kunnen rouwen en om jouw ex-partner los te kunnen laten.

MODULE 2:
Praktisch scheiden

Als je in scheiding ligt, dan is het vaak nog erg onduidelijk waar je over na moet denken op praktisch vlak. Dit kan veel onzekerheid en zorgen met zich meebrengen. Want, wat moet je uitzoeken én waar begin je? Scheiden van je huidige partner doe je maar één keer. Het maken van afspraken dus ook. Het is daarom belangrijk dat je inzicht hebt in wat je moet regelen en hoe. Dit is namelijk van invloed op de invulling van jouw leven na de scheiding en dus op jouw groei en geluk. In deze module geven we je o.a. inzicht in de verschillende vormen van scheiden, de financiën, de verdeling van bezittingen en eventuele schulden, het pensioen en overige praktisch te regelen zaken. Alles gebundeld in 1 overzicht!

MODULE 3:
Kinderen

Een scheiding heeft emotioneel en praktisch gevolgen voor kinderen. In deze module geven we je o.a. inzicht in de impact van een scheiding op kinderen, de impact van jouw gedrag als ouder op het kind, welke hulp je kan inschakelen om de scheiding zo ‘comfortabel’ mogelijk te laten verlopen voor het kind en welke aanpak je waar kan toepassen in bijvoorbeeld de communicatie naar het kind. Ook reiken we je de kennis, inzichten en praktische handvatten aan, waarvan het handig is dat je daarover beschikt. Waarom? Omdat als je tijdens de scheiding niet beschikt over die kennis en inzichten, je ook niet kunt weten waar je rekening mee kan houden of welke opties je hebt tijdens en na je scheiding. Kortom, wat je niet weet, kan je ook niet toepassen!

MODULE 4:
Mindset

Mindset is een manier van denken. Het bepaalt hoe je naar jezelf kijkt, hoe je naar gebeurtenissen kijkt en hoe je naar de wereld kijkt. Hoe je denkt bepaalt hoe je doet, wat je bereikt en of je veel successen behaalt of juist niet. Het is ook van invloed op hoe je met jouw omgeving omgaat én het beïnvloedt jouw gedrag als er uitdagingen op je pad komen, zoals een scheiding of relatiebreuk. Kortom, jouw mindset is van grote impact op jouw leven. Wanneer je je daarvan bewust wordt, dan kan je jouw mindset gaan veranderen. waardoor je positiever en meer weerbaar wordt en mentaal sterker door je scheiding heen gaat. In deze module krijg je de inzichten en tools die nodig zijn om anders naar je scheiding te leren kijken en te handelen dan hoe je dat tot nu toe hebt gedaan. Je gaat veel aan dit thema hebben als je het goed en daadkrachtig oppakt en integreert in je leven en daarbij gaan wij je helpen.

MODULE 5:
Voeding & Hormonen
 

 

Wat je vaak ziet tijdens een scheiding is dat vrouwen minder goed voor zichzelf gaan zorgen. De emoties vreten energie, vrouwen krijgen geen hap door de keel of gaan juist meer en ongezonder eten en/of drinken. Het hoort bij het proces van rouw. Alleen, het is wel van belang dat je je hiervan bewust bent, dat je begrijpt wat de gevolgen zijn en dat je jezelf weet te herpakken. Want, hoe jij je voelt en wat je denkt wordt ook beïnvloed door wat je eet en drinkt. Dit is mede de reden waarom we deze module over Voeding en Hormonen hebben geschreven. Het uiteindelijke doel is dat jij sterker uit je scheiding gaat komen. Dat regel je niet alleen vanuit je ‘mind’, maar ook vanuit je lichaam. Body & Mind moeten in balans zijn. Ze versterken elkaar namelijk. En daarom vertellen we je in deze module meer over de impact van jouw hormonen en  voeding op wie je bent en hoe jij je voelt als vrouw.

MODULE 6:
Daten

‘Serieus, Fem… Ga je een module toevoegen over daten, terwijl jouw programma gaat over scheiden?’. Het is een vraag die ik een aantal keren gesteld heb gekregen. En alle keren zeg ik dan volmondig: Jawel, want je denkt toch zeker niet dat wij ‘gescheiden vrouwen’ de rest van ons leven in een hoekje op de bank blijven zitten! Bovendien, daten kan heel leuk zijn en bijdragen aan jouw persoonlijke groei en van groeien word je sterker. Precies! Dat sluit perfect aan op onze missie! Als je aan de slag bent gegaan met dit programma en hebt besloten om deze module serieus te gaan volgen, dan zal je het gevoel hebben gehad dat je wel weer zin hebt om nieuwe mannen te ontmoeten in jouw leven. Dat is een heel normaal en ‘gezond’ gevoel om te hebben kan ik je vertellen! Ik zou zeggen: geniet van dat gevoel en leer in deze module de juiste man aan te trekken die past bij jouw krachtige nieuwe ik!

Het Team van Sterker door je Scheiding

Alle vrouwen achter het initiatief van Sterker door je Scheiding hebben één en dezelfde missie: vrouwen helpen! Elke expert doet dit vanuit haar eigen expertise en ervaringen. Het team is zorgvuldig samengesteld. Ze begrijpen wat een vrouw in scheiding doormaakt en weten hoe zij vrouwen kunnen helpen om krachtig door een scheidingsproces heen te gaan en er sterker uit te komen. Dat doen ze niet los van elkaar, maar met elkaar! Maak kennis met alle vrouwen achter dit initiatief en kom erachter waarom zij de handen ineen hebben geslagen.

“Een scheiding of relatiebreuk is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. En ik weet hoe het voelt. Al die emoties en praktische zaken die op je afkomen, je weet er vaak geen raad mee. Liefdespijn voelt soms heel eenzaam. Je vertrouwen in een gelukkige toekomst valt weg en je bent ten einde raad. Maar, als ik nu terugkijk, dan heerst niet de pijn. Ik voel nu dankbaarheid, want de manier waarop ik met mijn scheiding ben omgegaan heeft mij veel positieve dingen gebracht. Zo ben ik meer zelfverzekerd, benut ik meer mijn ware potentie en ben ik gelukkiger dan voor mijn scheiding, omdat ik persoonlijk enorm gegroeid ben. Mijn missie is dat jij minstens net zo sterk uit je scheiding gaat komen als ik en dat ik het je tijdens je scheiding wat makkelijker kan maken. Wil jij groeien en sterker uit je scheiding komen? Meld je dan aan, zodat ik je kan helpen. Ik wens je sowieso alle kracht en liefde toe en vertrouw erop dat ook jij weer gelukkig kan worden.”

Liefs, Femke

Sterker door je Scheiding programma

Start jouw groei en kom sterker uit je scheiding. Meld je nu aan voor dit unieke programma!

Hoe dit programma werkt? Heel simpel! Meld je hieronder aan en je kan direct aan de slag. Je ontvang na je aanmelding meteen een mail met uitleg en een inlog, zodat je aan de slag kan met het programma. Je bepaalt zelf waar en in welk tempo je het programma volgt! Profiteer nu tijdelijk van onze (€ 200,-!) korting!

© Femke van der Meer. All rights reserved.